събота, 15 февруари 2014 г.

Тирамису

ТИРАМИСУПрез изминалата седмица взех участие в прекрасно обучение за педагогически специалисти, но за него ще разкажа по-късно. Едно от незабравимите преживявания от престоя в столицата/освен обучението/ беше посещението на театралната постановка на  театър "София"  -   "Тирамису".

ТИРАМИСУТИРАМИСУТИРАМИСУ ТИРАМИСУТИРАМИСУТИРАМИСУ
Те са седем млади, умни, успешни, богати, щастливи млади жени... Но в поредицата от потресаващо интимни монолози зрителите стават свидетели на истинската същност на героините. Едно жестоко разминаване между това, което трябва да се демонстрира в обществото, за да признае човека за успешен, и това, което е неговият истински живот/най-големите му болки, страхове, разочарования.../
Лилия Маравиля последно си спомням от постановката на "Албена". Прекрасна актриса, много обаятелна, магнетична. Но най-голямата ми радост в случая е играта на останалите шест прекрасни млади актриси - Лора Мутишева, Мила Банчева, Силвия Петкова, Дария Симеонова, Луиза Григорова, Снежана Макавеева.
Е, реакцията на публиката не е еднозначна - докато някои избухваха в бурен смях, от моето око потичаше сълза... Но, това не е важно. Важното е, че тази постановка в никакъв случай не би ви оставила равнодушни.
Препоръчвам горещо!
За млади хора - задължително!

Снимките съм взела от сайта на театъра: http://www.sofiatheatre.eu/postanovka.php?ps=4820

Няма коментари:

Публикуване на коментар